Alt buletin de ştiri externe

În UK Straja Patriei e un model de succes…sau aşa am înţeles eu. Deci,  Set the crack pipe down, Gordon. You’re embarrassing yourself. Ma rog, fiecare după gust şi miros… Eu unu` nu o sa port pull-over nici cu Alteta Sa fiul farmacistei şi nici cu Largareta, fiica Pobedei…

Desi razboaiele inca sufla a clasicism, piata negra are un profil lejer schimbat fata de ce citeam noi prin Sven Hassel….adica nu mai vrea omu` tigari, alimente, curve si lichior ci derivative. Stie Domnu` ce va mai fi….unii spun ca un dezastru…

Daca tot s-au plans teutonii de fabrca de telefoane de la Jucu, eu zic sa le mai dam un motiv in plus sa doineasca si sa-i anuntam ca BMW-ul s-a hotarat sa investeasca in consumerismul american si nu in economia sociala de piata doicilandeza. Rusinos, mai ales ca au sters niste locuri de munca din Uber Alles pentru a angaja 500 de yankee (cam dude, ce-i drept…).

Si ultima stire (fara link) pentru lectorii cazului Bout: are omul un complet beton, de 7 avocati, cu un pivot numit de Moscova…care va s`zica se joaca si mai vedem ce-o fi in 10 zile.

Comments

0 thoughts on “Alt buletin de ştiri externe

  1. Da` interesante linkuri, interesanta si coincidenta. Oricum, interesant e ca la capat de linie nu apare niciodata Transnistria, una din sursele bune de alimentare cu munitie, arme si altele asemenea. Cat priveste arestarea lui Bout, nu se astepta omul la asa ceva, din moment ce si-a luat sejur la Sofitel… Eu unul nu sunt convins ca va fi extradat in US.

Leave a Reply

%d bloggers like this: