0 thoughts on “Alianţa Maybach

 1. Aia e, traim in epoca gheilor, acum e pe invers: cu cit esti mai cioban cu atit ai sanse mai mari sa mulgi tara, oaia suprema. Ba romani, ce cascavalu’ meu, ciobani vreti, ciobaneste sunteti plimbati pe pajistile patriei! Behehe (de export :)….

 2. Aoleu, nea Jiji e miner? sa-i repare pe romani cu … ranga? :)))))))
  Oricum, suntem neam mioritic…. Dupa “stapine, stapine, mai cheama si-un ciine”, acu se vede spiritul de turma si stapinul a chemat si oile…

 3. e cea mai misto definitie a lui jiji pe care am auzit-o: Detinator de maybach rangabil…
  Bravo, mordechai,
  ar fi buna de pus in vicipaedia, dar nu stiu s-o traduc in latina….

 4. @ Constantin Gheorghe
  O fi fost. Că acum citesc biografia lui Mozart. Nu am timp de a lu’ Jiji:))
  Valiza aia se obţine cu ranga. Şi abia apoi e pusă în circulaţie. Valiza. Maybachul de de fiţă.
  P.S. V-am oferit nişte precizări la povestea cu banana. Avem şi surse, linkuri la o nevoie ceva.

 5. Alianţa lor penibilă nu va dura foarte mult. Mai nasol e că ăştia doi nici nu au nevoie de prea mult timp de gândire.
  Pocneşti Maybachul, scoţi ranga şi-l îndrepţi chick – chak, ce să mai pierzi timpul ?

 6. @mordechai : Ala se rezolva cu F16 dar poate ii da careva o idee ca si-ar permite lejer o bucata…pac-pac un hectar si umplem hangaru’ de la palat.

 7. @ ciupico
  A, da. Că n-am uitat nici de Iorgulescu. Zilele astea o să mă ocup în mod special de el. Că văd că nu se simte să demisioneze. Aşa că o să luăm puţin sub lupă şmenurile ăstuia.

 8. Arsulici, e scris în legea evoluţiei speciei!
  Mordechai, nu mă îndoiesc că, la un moment dat, ciupercuţa cu pricina ne va părăsi ca prin minune! Graţie unei noi banane care mai are în comun cu vechea babană doar numele! Dar care va sta pe raft o juma de an fără să se strice!

 9. @ Alandra
  A fost Mile. Acum Petrişor. Mă rog. Ei ştiu. Lui Mile chiar îi duc dorul.
  De aglomerarea aia de la SOV … nu ştiu ce să îţi spun. Caută şi reciteşte “Piticul în grădina de vară” a lui D. R. Popescu.
  Sau dacă ai pile la TVR, poate îţi scoate cineva din arhivă versiunea lor cu George Constantin, Adrian Pintea. Extrem de utilă ar fi revederea acelei piese. Extrem.

  @ Constantin Gheorghe
  În lumea de azi nici ciupercile nu mai sunt de capul lor.

  @ moshcalifar
  Şi cu ranga baţi toacă în aripă. Zdrenţelor care sunteţi nişte zdrenţe.

 10. Eu de multă vreme înjur TVR-ul pentru indolenţa crasă. Au acum patru posturi. Başca unul numit cultural. Şi pe toate patru e doar haloimăs.
  Iar “Piticul…” chiar e un spectacol care merită revăzut. Sau măcar un text care ar trebui recitit. Obligatoriu.

 11. Pe mâinile cui a ajuns arhiva TVR ?
  Că bine zici Mordechai, marţea aşteptam cu sufletul la gură teatru la TV1.
  Exista pe vremuri şi teatru radiofonic.
  Astea erau chestii comuniste…rele.

 12. Eu stiam demult ca asa se va intampla. Asa ca nu sunt socata. Pe principiul taran la taran trage, nu ar trebui sa va mirati nici voi. Ma rog, eu nu am crezut niciodata ca lui becali i-a trecut dragostea pentru mariner. Chiar era de asteptat.

 13. domnu Constantin, acu ani mai precis în 96 vroiam sa fac o firma si sa digitalizez toata arhiva tvr-ului. sweet dreams

 14. @ Oana
  Da’ ce ? Îţi pare că suntem noi tare miraţi ? Nu, ma chere, doar amuzaţi. Iar pe blogul ăsta despre meandrele acestei alianţe s-a mai scris în timp.

  @ Ciupico
  Răspund eu şi pentru domnul Gheorghe. Vise, tati. E ca în “B.D. la munte şi la mare”: cine vă recomandă ?

  @alexandru petria
  Corect. Bine spus.

 15. @ Constantin Gheorghe
  Probabil. Dar avem stagii vechi în demersuri inutile. Ştiţi cum e ? Protestăm, petiţionăm, cerem demisii etc. nu gândind la ei, in termeni de eficienţă a demersului. Ci aplecaţi spre propria conştiinţă.

 16. Cred că am ajuns la închidere şi nu mai sunt multe de spus. Văd că aţi ajuns de la rangă la valiză. Valiza o fi recuperat-o de la DNA sau o fi alta? Poate găsim în ea şi ranga 😀

 17. ne cerem scuze pentru spam | stire pentru blog

  CAZ DE BOTULISM IN BARLAD – echipa noastra inca mai ancheteza cazul si zilnic vom reveni cu informatii noi contact echipa club13.ro

  Lupu Eduard ( Edy) 18 ani elev al Liceului Teoretic Mihai Eminescu (Barlad) – cetatean al Republicii Moldova, Gavozdea Vasile ( Lica) 18 ani elev la Scoala de Arte si Meserii Nr.3 ( Barlad ), Rusu Eduard (Edi R.) 18 elev la Pedagogic ( Barlad ) , Podaru Costel 17 ani din Republica Moldova ( aflat in vizita de o saptamana la rudele lui in Barlad – Romania ) , Boidache Elena 17 ani eleva la Liceul Teoretic Mihai Eminescu (Barlad ) care se prezinta azi 18 iunie 2008 la spital .
  Cei cinci s-au dus la baraj in ziua de joi 12 iunie 2008 in jurul orei 14:00 iar la intoarcere au consumat un LEBER ( SINGURUL PRODUS CONSUMAT IN COMUN ) cumparat de la firma Prodinvest Group srl.

  vezi toata stirea pe http://www.club13.ro

  apelul catre OPC VASLUI http://www.youtube.com/watch?v=czzOkfDsBQ8

  EDUARD LA SPITAL http://www.youtube.com/watch?v=9RJjRz303ug

  MAGAZINUL DE UNDE S-A CUMPARAT PATEUL http://www.youtube.com/watch?v=IrC-hpzcnmo

  echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice informatie

 18. Mi-am adus aminte ca aici ne recomandai “Piticul în grădina de vară ” şi ne-ai amintit de arhiva TVR şi de teatrul de marţi seara pe care ni-l ofereau comuniştii 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: