Aia cu piticu şi capu’ mare

Bre, nu-l înghit pe Pavelescu nici cu sifon, nici dat prin blender. Îmi e la fel de simpatic ca mătreaţa pe reverul sacoului. E traseist, gargaragiu şi… mă rog, am eu motivele mele să-l iubesc ca pe un supozitor. Da’ asta-i  treaba mea.

Acu’ vine partea aia de ne râdem. Păi, să vii tu, tată de succesuri şi să faci caterincă de “avocatul ăla mic cu capu’ mare ” , când tu îl ai în lesă, la editat de fraze, pe mini-Me Boc, mi se pare demn de premiul Nobel la panaramă. Da’ ce ? Boc e vreunu’ lovit de gigantism şi nu ne-am dat noi seama ? O fi el din Cluj, precum Ghiţă Mureşan, dar, hai să fim serioşi, dacă îl aşezi lângă masă nu vede solniţa. Ori o avea căpşorul micuţ şi graţios ca bobul de măzăriche ? Că avocat ştim sigur că e.

Zău, bre, nea zeus, hai că ai început să le scapi ca baba după fasole. Eu ştiu că tu ai capu’ mic, coaja groasă şi creierul se cam bălăngăne, da’ acu’ îi vrei chiar pe toţi aşa ? Hai valea, că iar ai vorbit matol.

Comments

0 thoughts on “Aia cu piticu şi capu’ mare

  1. Aseara in fata unui Razvan Dumitrescu mut de uimire avocatul “mic” s-a declarat la 1,74 cu 2 cm mai inalt decat jucatorul (negoitza prezent in studio n-a suflat pe subiect 🙂 )
    Cat despre “capul mare”, sa ramanem decentzi ca n-avem scuza luarii la bord ca altii…

  2. Adică, să pricep. Unu’ matol te face pitic şi tu dai fuga la tocu’ uşii să arăţi la populaţie cu câţi centimetri te-a dotat codul genetic ? Bre, mari dihănii avem pe aici. Acu’ dacă are 1, 74m e clar demn de votat. La un metru şapteştrei ne mai gândeam. Da’ la unu’ şapteşpatru… gata.

  3. Pai la inaltimea lor nu e de mirare ca se uita de sus la noi …ptiu, baschetbalishtii portocalii unde-mi fura!

    @Alandra, subliminala asociarea circumferintei cu trenu’ care face taca-paca:)

  4. Hahaha! Nu stiu ce ma duce cu gandul la o imagine: Basescu in timp ce pe Boc il bate cu cureaua de la ceas (vorba WC-ului Tudor) iar pe Blaga il bate cu lesa…

  5. Tot mai adesea ma pierd afirmatiile lui Basescu. Cumva politica e modelling de trebuie sa ai 1,90 ca sa fi politician? Ah, am uitat, Pavelescu, ca si ceilalti candidati de altfel sunt capusele de pe blana lui Blaga. Rusinos ca se ajung la astfel de declaratii impotriva unor politicieni. Partea buna pentru Pavelescu: daca s-a legat Baselu’ de statura sa, inseamna ca nu are altceva ce sa ii reproseze:)

Leave a Reply

%d bloggers like this: