0 thoughts on “Age matters

 1. Ma gindesc ca, data fiind rata de imbatrinire a populatiei in Romania, in curind Romania chiar o sa prinda valoare, chiar si asa, desenata cu umor.

  Ridem noi ridem, da’ purcica e leshinata in cotetz. Uite-aci un studiu care zice ca e groasa rau:

  http://www.nineoclock.ro/index.php?page=detalii&categorie=homenews&id=20080410-8692

  Pe de alta parte 100,000 de fete sub 19 ani au facut avort doar in primele 9 luni are lui 2007:

  http://www.antena3.ro/Peste-100000-de-romance-sub-19-ani-au-facut-avort-in-primele-noua-luni-din-2007_act_47871_ext.html

  Cineva trebuie sa miste din urechi in administratie. De problemele astea cine se ocupa cu seriozitate? Studii gramada, da’ politici demografice ioc. Ahh, ba sunt da’ sunt subtile, adica, de ce sa marim alocatia la copii sa faca sarantocii copii? Aia e, s-au zombificat inimile taricenilor, bocilor si basestilor.

 2. Articolul din 9 o’ clock îl văzusem acum câteva zile. Cât despre puştoaicele sub 19 ani… parol, nu mă încurc cu puştoaice ! Oricum acolo nu mişcatul din urechi era problema :)))
  Ok, încercând să redevenim serioşi: Karakas, în ce domeniu avem noi politici coerente ca să ne văităm că tocmai politicile demografice ar fi neglijate ?

 3. Mordechai, asta e ca aia cu “ghici ciuperca ce-i” 🙂 Dulce vorba romaneasca. Am un roman la servici si azi mi-a zis ca “a frecat menta”. Am ris cu lacrimi, pai cum sa zici in engleza “a freca menta”? LOL :))

 4. “Freaca menta” mi-a amintit (habar nu am de ce) de un website (de fapt sunt doua!lol) pe care l-am vizitat intamplator cu ceva timp in urma.

  “If you hire us, you’ll never see us in person. We might respond to your emails from time-to-time, but usually not. It’s not that we’re too busy to talk to you, it’s just that your emails are usually so stupid that we’re too busy laughing about them with everyone in the office. ”

  Idei,Strategii,Solutii,Clienti 🙂

  http://www.huhcorp.com/strategies.shtml
  http://www.duhcorp.com/index.shtml

 5. Apropos de “politicile demografice”, pe mine ma “racoreste” (ca sa nu spun satisface) deocamdata politica de ajustare a lui Nea Stere.:)

 6. Cum comentati dezvaluirile facute de Carla del Ponte vis a vis de crimele din Kosovo, cind sirbii au fost rapiti, li s-au scos organe si apoi ucisi iar organele lor au ajuns in clinici din Occident.
  ‘Managerii acestui proiect’ astazi au un stat independent la cirma:Kosovo.
  De ce au tacut oficialii sirbi?
  De ce del Ponte abia acum vorbeste?

  Multumesc!

 7. ma zbuciumatilor, si tocmai cand priveam io mai concentrata si visam la neste creatii…zbang si voi cu educatia….nu va iert ca m-ati trezit din zapacitele mele mirari si uimiri, si m-ati azvarlit nemilosi pe taramul arderilor, sa iau aminte la cugetarile voastre, afurisitilor…
  respecte pacimase,
  Sibilla

 8. @ Alandra
  Nea Stere e alfa si omega. Intr-un fel, desigur, simbolic. Mulţumesc pentru link-uri. Ca de obicei utile.

  @ catalin poalelungi
  O să trec peste tonul ultimativ, care parcă are a ne reproşa că noi, Moshe şi Mordechai, am permis asemenea crime, în loc să ne trimitem părul de pe picioare să intervină.
  Despre ştirile acelea, pe care tu le descoperi acum, noi am scris la vremea cuvenită.

  @ Sfix667
  Sibila, am o zi rea. În care am fost măsurat şi înţepat în toate felurile de tot felul de doctori. Pentru ca la sfârşit să primesc vestea. Aşa că, ce să fac, am şi eu zile mai proaste.

 9. imi pare rau, dar nu ai voie sa-ti pierzi speranta, musai sa gandesti pozitiv, si zic asta din perspectiva cunoscatorului nenumaratelor zile proaste, cat despre vesti…asteapta, se mai inseala si ei onorat medicii uneori ( nu generalizez desigur ), dupa mintea lor eu eram ingropata si ar fii crescut narcisele pe mormantul meu de ceva primaveri deja…
  sanatate si numai bine,
  Sibilla

 10. cînd eram adolescent ( pe vremea lui ceasca) într’o zi ma întîlnesc pe casa scari cu un vecin – un fel de nea stere de’al tau. vazîndu’ma cam palid si tras la fata ma întreaba:
  “-ce’ai bre?
  -mi’cam greata , raspund.
  -lasa ba, ca greata ne e la toti!
  sper ca esti ok si ca nu e nimic nasol ( asa, poate doar o greata)

 11. N-am nici pe dracu’. Vorba lui Nea Stere: criză de mătreaţă. Nici nu trebuia să aduc vorba. O zi proastă şi atât. Mai bine vorbim de interesantul preţ al petrolului.

 12. uite la noi la bruxelles pretul la tortillas nu s’a marit. nu acelasi lucru as putea spune despre : lapte , carne , paste, ulei, pîine, peste, cartofi , fasole, cafea , apa, vin, si parca ar mai fi ceva. dar la tortillas nu. serios costa tot ’99c de cînd au aparut si le cumpar (rar) ca o altenativa la chipsuri. evident ’99c alea bio ca nu cumpar altceva. am si eu helicobacterul meu si e pretentios si tin sa’l tratez cu respect.
  în rest as avea o obiectie la articolul mentionat; ce te faci cu poftele ce le’ar putea avea pe drum un sofer în sevraj si fara vointa, sau cu ce curaj te opresti în fata birtului sa’ti iei tigari cînd te saluta de la intrare cu ochii’n rezervor boschetarii cu burghiul în mîna stînga si cu bidonul în dreapta ? 🙂 tot cam pîna la km 4-5 ajungi cu un plin de ethanol.
  serios însa ( mi’e greu sa fiu serios la ora asta caci mai am vreo 2 ore de munca) la noi la pompa ’95 a ajuns la 1,5 euro ! cînd te gîndesti cîte accize si tva baga statul în buzunar ai si raspunsul de ce atîta liniste înconjuratoare. ca sa nu mai vorbim de petrolisti. eu ce nu pricep e de ce tac consumatorii. adica pricep dar nu spun la nimeni, vorba lui cocosila.

 13. Păi dacă vei întreba un mexican… 99 de eurocenţi e o avere.
  Întâi petrolul. Alternativa la chipsuri ar fi nachos, nu tortilla. Apoi haleala. Uşurel, poftiţi în cuşti.
  1.5 la pompă e preţul de încălzire. Mai vorbim la toamnă.

 14. realy Rabbi? ( tocmai mi’a venit acasa sezonul 7 din Seinfeld). am parca o îndoiala …daca se traieste asa bine de ce sa va stric eu socoteala? cel mai bine e acolo unde ti’e bine cu conditia sa fi turist.

Leave a Reply

%d bloggers like this: