Acum ştim

Exit poll-urile au ieşit. Acum ştim ce urmează. La 22:30 vine update-ul exit-pollurilor, pe datele de la ora 21:00. Dar acum ştim ce e în turul 2. Paşapoartele la îndemână şi reţineţi: Holla, yo non soy rumeno ! sau cam aşa ceva. Profilactic.

Mulţumesc prietenilor care m-au ajutat ca peste zi să vă ţin la curent cu ce mişcă. Şi vouă că aţi fost pe aici. Sper că v-am fost de folos.

UPDATE: Deci Insomarul de ora 21 spune : Blaga 30,9- Oprescu 30, 7. Urmează marja de eroare etc. Oricum, prima impresie conta.

Comments

0 thoughts on “Acum ştim

 1. Sunt genial! Mai genial decât Ciutacu! Este eşecul votului uninomimal! Scriu de-am făcut scurtă la mână! Trăiască victoria în alegeri a baronilor de toate culorile!
  Bravo lui Crin Antonescu! Bravo şi liberalilor!
  Şi tot eu am pledat pentru o guvernare social-liberală. Sper că se va face! PD-L trebuie adus la nivelul lui adevărat. Iar Băsescu trebuie pedepsit pentru modul jegos în care a înţeles să facă politică!

 2. @ Klaus
  Probabil ati ascultat alt discurs… Nu a fost strop de invidie in discursul lui Cristi…
  Mie imi pare rau pentru el, caci in fapt Cristi a fost adevaratul candidat independent, nu a fost sustinut de nimeni important din partid, iar cei care pe fata s-au prefacut ca-l sustin, nu au fost convingatori.

  @Mordechai
  Rabbi, ma tem ca nu vom avea nevoie doar de pasaport, vom avea nevoie si de scari foarte inalte ca sa putem escalada muntii de borduri…
  Vai de curu’ nostru…
  din “ein man, ein vort, ein fuhrer” se va ajunge la “ein zeus, ein vort, ein bordura”
  e tris. dar se pare ca romanii nu vor sa scape de dictatura. Aui scapat de comunisti, si acu ii adopta pe fascisti…

 3. A ieşit de mult la pensie. Azi i s-a rupt în paişpe virgulă şaişpe. S-a dus la vot cu noaptea în cap, pe urmă şi-a luat barca şi a tăiat-o pe mare.

 4. Deci stam bine per anasamblu, ca sa zic ashea, oau! Cristian Diaconescu 9,9, Oprescu 30,7, infruntarea Titanilor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: