Absent … putin

Prieteni, ma iertati. Zilele astea sunt cam chiulau. Motivat. Ciupico e in tara si ne-am retras olecuta la munte sa dospim niste drojdie de taifas. Si cate n-am avut e povestit. Si inca mai avem.

Cum va puteti lesne imagina pe aici internet ioc. Asa ca scriu dintr-un internet cafe din Targu Neamt. Unde pute a pisat si o liota de ciutani joaca tot felul de cretinatati. “tu-i crushea manghii ei” se aude de 8 ori pe minut. Si altele pe care vi le puteti imagina.

Am citit comentariile voastre si va multumesc. O sa ma iertati daca nu va raspund acum. Promit sa o fac pe indelete cand ma intorc. Cand probabil am sa va arat si niscaiva poze. SI v-am pus deoparte si o suma de intamplari al naibii de interesante. Un drum ca asta aduce multe lucruri curioase drumetului. Multi ciudati si multe dihanii am gasit in cale.

Va salut si ne auzim de maine.

Comments

0 thoughts on “Absent … putin

 1. Nu pot să nu vă urez amândurora să va fie bine, să umblaţi cu folos, să aveţi soare cât să dospiţi bine drojdia de taifas şi poate astfel ne-om alege şi noi cu un cozonac de poveste umplut cu interesante întâmplări!

 2. Motivul e beton!
  Incarca-ti bateriile cit mai mult, si te asteptam sa ne delectezi cu povestile tale!
  Distractie placuta!

 3. Mă mir că stai aşa puţin. Ciupico are de spus o grămadă de lucruri interesante şi le spune foarte bine. Cu alte cuvinte, e o companie foarte plăcută, o lună ai putea sta la taifas şi tot ar mai fi ceva de spus. De tine nu mai zic nimic 😉 Aşteptăm întâmplările!

 4. @ alex
  Poze puţine şi nu grozave. O să vezi tu.

  @ mary lou
  Vor veni şi poveştile. Că s-au strâns. Si am cunoscut acolo un moş Costică fabulos.

  @ arsulici
  Mulţumesc, arsulici.

  @ satmareanca
  Timpul nu e niciodată al nostru.

  @ curcubitator
  A, gamerii de acolo erau mai aparte. Fumători până în paişpe ani. “Uăi, mi s-o futut munâţia, cari ai mapu’ di la sala cu’ dragonii şeia, uăi, tu-i cruşea manghii ei “

Leave a Reply

%d bloggers like this: