0 thoughts on “9 Mai

 1. Pai ne-au studiat cultura in prealabil si-si dadura seama ca n-au nici o sansa : “Daca voi nu ne vreti, noi va vrem ! ” S-au resemnat si ne-au primit ce sa faca?….

 2. Io zic ca e o zi importanta care e bine sa n-o uitam, ca daca o uitam, s-ar putea sa nu mai vina nici o zi pentru noi. E simbolica pentru ca ne aminteste si ca fascismul nu a murit ca idee, ea exista in mintea multor politicieni de azi.

 3. Excelenta poza. De fapt sunt trei sensuri unice, ca se mai vede unul in planul doi. Explicatia: cred ca este vorba de o intersectie in care sunt o intrare si trei iesiri. Banuiesc ca studiul de circulatie l-a facut aceeasi firma din Bucuresti care l-a facut si la Iasi. Praful s-a ales din el, ca nu a functionat nici o zi. Pana la urma au lasat-o balta cu studiul respectiv. Dar au bagat vreo 6 miliarde (acum vreo 3 ani) in conturile firmei respective, despre care se spune ca ar fi apropiata de Asociatia Municipiilor (sau cam asa ceva) din care fac parte cei mai smecheri primari din ultimii ani.

 4. @ aciddu
  Au chiar mai multe.

  @ Karakas
  Bre, Karakas, la câte uităm noi, ce mai contează încă o zi ? Uităm ziua asta, ziua lui Eminescu… şi tot aşa vom avea un an relaxat şi foarte scurt.

  @ Ieşeanul supărat
  De fapt fotografia se vrea o incursiune în polisemantică. Nu ? Că la noi orice spunem are mai multe sensuri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: