Nişte linkăi

Acum nişte zile va spuneam că discutata guvernare, alianţă PSD-PNL poate rămâne cu picioarele în lighean dacă nu e din timp curarisită. Mai constatam că PD minus L e singurul partid nealiabil. Şi dacă nu e deloc aşa?

Din ce se vede, în ultimele zile, cu ochiul liber şi din ce se aude cu urechea bine ciulită. lucrurile ar putea sta exact pe dos: PD- L fiind partidul cel mai curtat. Pe canale oculte, e drept. Şi curtat atât de PNL în căutare de dulce şi portocalie împăcare spre a ciolanului devorare. Cât şi de PSD.

Pare straniu, greu de crezut, dar multe se întâmplă departe de ochiul ornitorincului. Şi Oprescu are exact susţinerea pe care a avut şi în primul tur. Ba chiar mai rău. Haideţi să vedem. Trei link-uri cu trei dezminţiri:

1) Link-ul unu. În care Blaga o ţine pe a lui.

2) Link-ul doi. În care Alin Teodorescu zice: nu, nu… ăăă … nu ?

3) Link-ul trei. În care Miron Mitrea zice şi el ceva.

4) În care doctorul demonstrează că ştie şi el una alta.

Adică de trei ori nu şi o dată “hai, bă, lăsaţi-o”. Concluzia ? Eu o am pe a mea. Voi… Voi ?

Comments

0 thoughts on “Nişte linkăi

 1. Noi ( adică io) ne-o însuşim pe a ta 😉
  Până la toamnă vom mai avea vreun milion de negaţii din astea. Mai e puţin şi intră toţi la guvernare. Ce s-ar simplifica lucrurile …

  “Nişte linkăi”, foarte tare :)))

 2. Atâta pagubă. În lipsă de informaţii clare, bat şi io câmpii când şi cum pot. Peste o oră mă răzgândesc. Nu aş fi singura, au fost alţii mai mari înaintea mea 😉

  Să sperăm că duminică o să şi-o ia ăia pe cocoaşă. Da’ io nu mă pot bizui pe deciziile poporului…

 3. Partea amuzantă este că, ori cu PNL, ori cu PSD, Tăriceanu rămâne premier, PDişti rămân nişte caraghioşi, iar PSD rămân(e) cum am stabilit (probabil că în opoziţie, că sunt prea multe tabere cu care trebuie negociat).

 4. @ satmareanca
  Ăsta e singurul aliat pe care nu te poţi niciodată bizui: boborul.

  @ Cristian Banu
  Are rabbi o vorbă. Şi eu o repet mereu pe aici: mai vedem.
  La o singură fază te contrazic cu relativ elan: Tăriceanu nu mai pupă. Foarte probabil nici conducerea propriului partid.

 5. Ştii care-i treaba? Mă doare fix în cot de Yaltele astea de cârciumă de fiţă! Vanghelionul s-a luat în colţi cu Manivelă, care-l lucrează, şi a dat pe goarnă întâlnirile astea dintre PD-L şi PSD. Numai că de ziua lui Micki Şpagă cine stătea bot în bot la Capşa cu Bleaga, negociind un post de vice-primar? Vanghelionul! Aşa că sictir!
  Tot circul ăsta mediatic devine obositor!

 6. Stii ce-i naspa? Ca toti astia de la PSD, PDL, PNL, vor numara voturile in turul doi. Si tare mi-e frica ca n-au negociat sustineri, consilii si alte asemenea, ci “hai ba, ziceti, cate voturi ii taiem lu’ asta, ca prea si-a luat-o-n cap cu independenta lui”

 7. Si totusi, daca are doctoru dreptate? Ce spunea Ciutacu aseara la Sinteza ? PSD-ul are în sânge tradarea propriilor oameni sau pe aliati.

 8. Un pic mai tarziu (din motive obiective, desigur – Euro 2008), da’ mai bine mai tarziu.
  Cu solutiile e mai complicat. Ca-n afara chestiei cu mersul la vot, noi nu prea avem ce face. Da’ vad ca “preacinstitul” Marean care este (iti dai seama ca asta l-a acuzat pe Oprescu de asociere cu hotii, asta care, printre multe altele, mi-a pus borduri la gardul metalic cu care mi-a imprejmuit spatiul verde din fata blocului), s-a “sucit” si-l sustine pe Oprescu. Vom vedea.

 9. Pacos, întrebarea legată de soluţii era mai degrabă retorică. Personal nici în şmecheria cu mersul la vot nu prea mai cred.
  Despre sucelile lui Marean chiar nu are sens să discutăm. Cum nu prea mai are rost să discutăm despre politichie, în genere. Dar uite că o facem. Cum “vom vedea” sunt întotdeauna de acord.

 10. Nu stie barbatu’ ce stie tot satu’. Daca ( dar nu cred) castiga Oprescu se iau pesedeii la capete-n gura si suturi in fund la vedere, in direct la tv. Doamne-ajuta : sangeeeeeeeee !!!
  Semnat : dracula.

 11. Operaţia “morţii mă-tii” va avea loc oricum pe la ‘mnealor. Ceea ce e foarte bine.

  @ pacos
  Şi eu am naivităţile mele. Dar pe asta cu furat-votatul am depăşit-o. Te invidiez că înca mai crezi. Sincer. Şi ăsta e un semn bun pentru noi toţi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: