London :non -mangă zone

Luăm o ştire de pe ziare.com. O luăm cu totul ca să nu ne stricăm la manichiură ciopârţind la ea.

Consumul de alcool va fi interzis in transportul public din Londra incepand de la 1 iunie, a anuntat miercuri noul primar al capitalei britanice, Boris Johnson, transmite Reuters.

Londonezii nu vor mai avea voie sa bea alcool sau sa aiba cu ei sticle deschise in autobuze, metrou, tramvaie si gari, unde vor exista afise de informare a calatorilor. Aceasta interdictie a fost anuntata de Boris Johnson inca din campania electorala, noul primar punand foarte mult accent pe siguranta publica.

“Sunt hotarat sa cresc siguranta transportului public in Londra si sa creez un mediu mai bun pentru milioanele de londonezi”, a subliniat Boris Johnson.

Un sondaj al unei asociatii de sanatate din Marea Britanie a dezvaluit ca aproape 35% dintre britanici obisnuiesc sa mearga la serviciu mahmuri, in timp ce 10% au venit cel putin o data beti la lucru.

Finalul ştirii l-am bolduit eu. Nu trebuia ? Acum întrebare: ştiţi şi vreun român care e mangă la muncă ?

Comments

0 thoughts on “London :non -mangă zone

 1. io cunosc pe cineva…persoana importanta…familist convins…om serios, pe care te poti baza, cu fete cuminti, cu carte si succesuri in activitate…da mi-i teama di cenea.
  :))
  ma intreb daca sunt multi romani treji la munca….

 2. io recunosc sincer ca s-o intamplat de cateva ori sa ajungi la munci “sub influenta”.

  cand chefuiesti pana pe la 4-5 dimineata, cu zeci de kebaburi vin georgian si mai ales cha-cha (asta pute ca tescovina noastra) e greu sa ajungi la birou mirosind a trandafiri.

  shit happens, ca sa zic asa 😀

  p.s. da am o banuiala ca nu pe mine ma tintea aluzia :))

Leave a Reply

%d bloggers like this: