Vadere, io-s fi-tu

Tot aşa, de week end. Din ciclul “ce-a mai pus Pentagonul la praştie ?”. Aflăm că super- Sam şi a tras un ciomag hi-tech. Adică ” telepathic ray gun“. Acum nici noi nu suntem născuţi pe 31 Februarie ca să punem botul la orice, dar ştirea ne-a stimulat organul de membri NATO.

memory_mind1.jpg

La faza asta cu arma care, cică, te face să spui prostii… parcă-parcă i-aş crede. Şi am senzaţia că ei au experimentat arma la greu pe dubya-ul lor. Dar tot aşa am şi convingerea că România e supusă unui atac intens cu această armă. Băi, dubya, nu eram noi aliaţi ? Nu mai da, bre, cu durda telepatică în noi, că ai văzut ce a ieşit ieri la Ford. Şi ăia-s de ai voştri.

Aşa că la faza asta cu weaponuri starwarsiste zicem si noi: ” Bre, nea Vadere, nu da cu durda, că io-s fi-tu ! ”

Partea bună e că nici savanţii români nu stau cu deştu’ în nas şi lucrează la greu la anti-dot. Ei au observat că mareanul este imun la orice fel de tentativă de control al minţii. Şi de aici au pornit la treabă. Desigur un partid cu viziune strategică a anticipat asta şi nedorind să lase capitala patriei pe mâna deţinătorilor de arme anti-creier a hotărât să propună la primăria capitalei un candidat imun la astfel de atacuri, cu arme de control al minţii. Iar omul chiar e imun. Cum pălăria lui rabbi să controlezi ceva ce nu există ?

Şi cu asta basta. Îl aşteptăm pe dubya la summituială să ne testăm şi noi arma cu gropi şi hăhăhă pe el. Cu care ocazie vom afla, în linia consacrată după uciderea regretatului Teo Peter, că soldatul român recent căzut la datorie în Afganistan, de fapt nici nu era prezent în Afganistan ci la Fălticeni, la o nuntă. Şi că oricum 16.000 de coco nu-s o problemă la unchiul Sam, la noul curs.

Comments

0 thoughts on “Vadere, io-s fi-tu

  1. Incredibil, cred ca au si o arma telepatica: chiar azi dimineata vorbeam cu cineva inainte sa citesc aici pe blog de exact acelasi lucru. Spuneam de dimineata ca probabil un “extraterestru” musai se foloseste de o arma secreta sa le ia mintile conducatorilor. Ma gindeam ca e o poate experienta ultra-secreta gen Area 51, de data asta camuflata in balariile de la Balotesti. Altfel ar fi inexplicabil cum de se comporta atit de aiurit Base si Tari (acesti Lolek si Bolek animati in varianta romaneasca). Stai sa vezi cind or pune si asa zisul scut anti-racheta, o sa isi dea palme de unii singuri la TV. Merci M & M.

Leave a Reply

%d bloggers like this: