200

Deci gata cu Versacu, Armanu’ şi Fieraru’ . Acu’ dacă ai fiţă în tine şi vrei să arăţi că n-ai pus borduri degeabă nu te mai spargi în figuri pe la mall, ca fraieru’, şi nici nu mai laşi brăţara largă la ceasu’ de talentat la portofel. Acu’ dacă vrei să impresionezi fomeia şi să bagi oftică în proletariat te duci frumos la benzinărie şi, cu nonşalanţa ciumetelui care n-o să muncească într-o viaţă cât ciordeşte ta’su în cinci minute, bagi textul suprem de agăţat:

“Plinu’, frate. Şi îndesat”

Efectu’ e garantat. Să vezi cum dă în clocot oftica în fomiştii cu Logan şi creşti în ochi taximetriştilor care bagă şi ei gaz de zece lei.

Da’ acum încă se mai strecoară şi buticari prin elita pompei. Mai e câte unu’ venit de la dude şi căpşuni şi se mai sparge şi el în fiţe cu pompa şi rezervoru’.

Ei, oameni buni, în scurt timp se alege şmecheria. Atunci vedem cine are card cu acoperire în borduri şi cine vinde scovergi în gară la Făurei. Că uite, ne zic nişte nenea cu fularul într-un cuier pe Wall street ( uliţă păretelui, bre) că două sute pe butoi e moda de toamnă. La un loc cu fusta mini şi oja neagră. Deci care nu vă căcaţi bani… ori schimbaţi dieta, ori ciordiţi-i bicicleta lu’ dom’ Tări. Că se anunţă viol la pompă.

Comments

0 thoughts on “200

 1. Asta valabil pentru barbatii masculosi. Dar femeia? Se ia in calcul ? Pe cine impresioneaza daca zice:”Plinul, draga. Si indesat.”

 2. Păi dacă zice asta e limpede că a impresionat deja pe cine trebuie – răspuns impertinent şi misogin.

  A, dacă zice asta promit să mă las eu impresionat şi sedus-răspuns libidinos interesat.

  Pe băeţii de băeţi care e bazaţi- răspuns uzual.

 3. Nu conteaza, Jean Boxeaza. Il doare pe Traian Calin Emil Mircea direct in p…ompa. Poa’ sa ajunga si 300, noi avem alegeri in colegii.

 4. Da, moşule. Dar după cum vezi ăsta va fi şlagărul de campanie: hai votează orangina/c-o să-ţi ieftinim benzina.
  Cu un solo la canistră şi sticlă de trei sferturi al lui Zeus.

 5. Bun, să vedem ce alternative avem, în condiţiile în care nu suntem abonaţi la ţâţa statului. aia lăptoasă, că de aia stearpă eu unul m-am săturat.
  Transportul în comun? O glumă proastă! Mersul pe bicicletă? Nu sunt sinucigaş! Mersul pe jos? Plămânii mei pot suporta multe, numai poluarea din Bucureşti nu! Şi atunci?
  Reducem drastic drumurile inutile şi punem benzină cu pipeta. La preţul ăla o s-o luăm pe reţetă!
  WV ne promite maşina care consumă un litru la suta de kilometri. Asta când merge. Când stă pe loc, consumă normal, adică o baltă de petrol. Cercul vicios, în toată splendoarea lui! Cum ieşim din el? Săpând după petrol!

 6. Păi dacă se ajunge la faza asta, teoretic şi poluarea ar trebui să se mai înmoaie. Deci mersul pe jos poate deveni agreabil. Mai ales un drum de la Constanţa la Bucureşti şi retur.
  Alternative cică ar exista. Se vorbeşte de multă vreme despre ele. Dar mai trebuie şi oleacă de voinţă.
  Mi-a picat în mână un volum franţuezesc. O biografie a lui Nikolai Tesla. Sunt acolo multe lucruri care ar merita atenţie.
  Aşa că avem multe alternative şi nicio scăpare.

 7. A, şi încă ceva: voi aţi agăţat ceva pe vremea lui Ceaşcă, băgând textul ăsta: “păpuşă, am şi apă caldă!”? Dacă sunteţi sinceri, recunoaşteţi că nu veţi agăţa nimic strigând “pompist, un plin ochi!”

 8. Sincer cel mai tare blog pe care l-am vizitat!
  si am butonat ceva pe “older posts”.
  bravos d-le Mordechai!
  daca imi e permis o sa fiu “abonat” !
  200 butoiu !
  un mizilic…ne-au ciuruit, astept sa fie 322, pare mai rezonabil.

 9. Poate nu am fost eu prea limpede în exprimare. Vârsta! În privinţa alternativelor tehnologice, ele există. Dar hai să facem o socoteală: acum sunt vreo şapte sute de milioane de autovehicule la nivel global. Să presupunem că 90% dintre ele ar fi înlocuite cu hibrizi şi restul cu autovehicule pur electrice sau cu pile de combustie, pe hidrogen. Întrebare, plecând de la constatarea că acum abia dacă există 250.000 de hibrizi în circulaţie, înmatriculaţi în ultimii zece ani, cam de când a aopărut Toyota Prius: în cât timp se va schimba parcul auto la nivel global, cu ce costuri şi cu ce consecinţe economice?

 10. Tocmai asta pare a fi schepsisul.
  Nu hibrizii sunt soluţia. Acesta e doar un paleativ.
  Desigur costurile există, dar ele vor apărea oricum, mai devreme sau mai târziu.
  Totuşi soluţiile cred că sunt în cu totul altă parte. În zona energiilor regenerabile şi curate.
  Cred că schimbarea parcului auto va aduce importante beneficii economice. Dar va aduce în acelaşi timp şi o perioadă de haos, derută şi inevitabil multe complicaţii la nivelul unor anumite industrii.

 11. Tare ma tem ca va fi mai mult de 200 pe baril… poare va fi 200 pe pahar, doamne fereste! 😀
  Ca la virsta mea, nu cred ca mai merge sa ma dau cu role sau cu skateboardul, iar bicicleta nu ma tine….
  PS: daca as sti ca am garantat agatatul unei gagici, mai ca ar merita sa-mi dau juma de salar pe un plin la o eventuala masina….

 12. Ar mai fi o alternativa! versus coloana infinitului spre care tinde pretul petrolului.
  Vorba altui “nea Stere” – dom’le pot sa faca astia benzina cat vor, ca eu tot de 10 lei bag!
  Cat despre hibrizi problema e cu doua taisuri. Cele electrice au emisii zero dar se uita ca bateria clasica e plumbuita, iar bateria gen LiIon e si mai tare cand vine vorba de tehnologia de producere sau reciclare.
  Misto o sa fie textul de agatat la un vehicul electric: “incarca-ma frate!… la 380”

 13. De 5 lei benzina si de 3 x femeie. Problema nu e numai pretul lichidului galbui de la pompa. Industria chimica foloseste si ea din greu petroale, asa ca sint sanse sa ajungem sa spalam rufele la riu cu sapun manufacturat in propria batatura.

 14. @ arsulici
  De aia e nea Stere prevăzător şi şi-a pus lăcăţel la rezervor.

  @dafyduck
  Dom’le, alternative tot sunt. Dar- bine observa domnul Gheorghe- e vorba de costuri şi de impactul asupra economiei globale. Pentru că tranziţia nu a fost pregătită lin şi din timp. Aşa că acum vom trebui să executăm saltul peste râpă. Cine poate, cine nu… să strige scurt că în rest e ecoul.

  @Miorlau Pufos
  Corect. În industria chimică, totuşi, s-a început de ceva timp conversia. Timid şi acolo, dar a început să mişte ceva. Chiar citeam despre nu mai ştiu ce combinat petrochimic care… caut linkul şi-l bag.

Leave a Reply

%d bloggers like this: