Stiri in nestire

Dupa ce am vazut cum mai stau lucrurile prin hamburgerie si cine se pregateste sa ia valiza de la Dubya, ne intoarcem la noi in mustarie. Unde:

* Aflam ca noul nume al Noricai ar putea fi Renatte, Victor sau Gheorghe. Botezul va avea loc la catedrala Sfantul Calin iar nas va fi domnul Traian Basescu. Slujba va fi oficiata de un sobor de preoti de la mitropolia curtii constitutionale. Felicitarile, masa si incaierarea vor avea loc la DNA.

* Domnu’ presedinte al tuturor romanilor care n-au avut alta treaba si l-au votat o tine langa cu marinaria. Continua sa se dea lup de mare, cum prinde cate un fraier sa-i ia si lui un interviu. N-are decat. Da’ intre timp s-au mai prins cate unii ca lup n-a prea fost el, ci catel. Si anume Chow Chow. Si nu de mare ci de balta. Sau de port (Anvers). Sau de aport (dar cum CNSAS nu i-a gasit dosarul asta e doar o speculatie). Oricum, nu rasa conteaza ci dimensiunile incendiului.

* Ziua descopera ( abia acum?) calitatile profesionale de exceptie ale lu’ dom’ profesor Stoica. Pedelic de frunte, care n-are bube la mapa profesionala. Si nici mapa ( profesionala sau altfel), ci plic(uri). Ok, am notat… da’ care-i stirea? Adica noutatea?

* Berceanu a descoperit de ce n-avem noi autostrazi: de vina e Orban. Pen’ca. D-aia. Ca toaca banii aiurea, ca n-are sepcuta si canta la mandolina. N-avem niciun chef ( si nici motive) sa-i luam apararea lui Orban. Asa ca spunem si noi: ihi. Da’, uite-asa de-ai dracu’, aruncam de-a valma niste cuvinte, fara ordine logica si fara rost: Basescu, cinci mandate ca ministru al transporturilor, Bechtel, renegociere, Majorare de pret, Basescu, Dobre, Berceanu, “in constructia de autostrazi sa fie implicate mai ales firme romanesti”, Boagiu. V-am zis ca-s cuvinte aruncate aiurea, fara nicio logica. Nu ale noastre, bre!

*La CRP s-a stins lumina. Dar mai intai s-a ales un nou presedinte. Care e presedinta. Si care e marea ziarista Indira. Crasnea. Iar CTP-ul si a luat fluiericea si s-a mutat la fanfara AJR. Iar pe mai departe, e usor de banuit, CRP se va transforma conform indicatiilor in sectia de propaganda a PCR PDL.

* Nu e stire. E intrebare. Cu votul uninominal ce s-a mai auzit? Saptamana asta niciun referendum? Dar de dosarul caltabos ati mai auzit ceva?

Hai sanatate si sa nu va mai bata Israelul, nea Piti. ( Ca nea Puiu e dom’ senator! Pai!)

Comments

0 thoughts on “Stiri in nestire

 1. stiri mishto, bre…mishto de tot…sa tot traiesti in tzarishoara asta de of si doru masii.
  s-ar parea ca pe calin l-o izbit inspiratia brusc si o bagat un nume: theo….melescanu.
  wooooooooooow
  iar la aparare…se incalzeste radu stroe..(alta “podoaba” pe pieptul tarii)
  astia-s plecati de-acasa…li se termina dracu mandatu’..si ei nu s-au apucat de nimic…inca se fac nominalizari.
  p.s. ai, ca am fi culmea..si prosti ca noaptea..si cu autostrazi….da-o incolo…

Leave a Reply

%d bloggers like this: