La Bruxelles

Presedintele Basescu se afla azi la Bruxelles, la sediul Nato. Pentru a “aborda aspecte privind Summit-ul Aliantei, pe care Romania il va organiza in perioada 2-4 aprilie 2008”

Noi intelegem ca e nevorbit, neplimbat, nebagat in seama. Intelegem si ca simte nevoia de a pleca misionar spre a propovadui engleza sa speciala. Dar de unde pana unde e asta treaba de presedinte? Sa te duci sa dai socoteala despre aranjarea paharelor, grosimea salamului din mezelic si diametrul la maslina?

Sau s-o gandi ca sunt ceva barcute prin parcuri pe acolo si poate pune de un foc? Ha?

Comments

0 thoughts on “La Bruxelles

 1. dragii mei.. a venit jaap de hoop scheffer la bucuresti… tipul are practic rang de presedinte al organizatiei. se intoarce vizita omologului, ca asa e frumos.

  imi aduc aminte cand m-am dus eu intr-un studiu de masterat acolo, ne-am imbulzit la cantina spre pranz, stateam la coada si apare un cetatean imbracat intr-o uniforma verzuie si se aseaza fix in fata mea. eu ma uit ciudat la el, el: schiuz mi. ridic o spranceana, nu zic nimic. langa el vin doua blonde, de vreo 35-40 si incep: ‘vai dom colonel, dar cum sa nu ne faceti si noua loc, etc’. in mijlocul cozii de oameni.

  ori aveam eu fata de bou ori tocmai am vazut un romanash de-al nostru facandu-mi tara de rahat. you choose.

  m

 2. e cu skepsis….la deruta….
  sa crape de ciuda aia de zic ca nu se duce nicaieri.
  auzi, conashu Mordechai..la golden blitz ai incercat?
  nu-l vazushi?
  mai ca as incerca si la ala de pe titulescu…
  poti sa stii?
  :))

 3. No, nici gind sa se duca sa faca lista de invitati. Base s-a luat si el dupa Sarkozy. Cica Base vrea sa promoveze un “parteneriat strategic” cu NATO ca sa vinda un sistem militar romanesc mai vechi de facut mici . Shhh sa nu ziceti la nimeni, ca sistemul mai nou il da cica lui Putin cind vine la Bucuresti, sa il lase sa implanteze o teava romaneasca in South Stream pe sub Dunare. Operatiunea e f.f secreta si va implica si un numar de agenti bulgari cu ceafa dubla, si o echipa de bursuci “stealth”, invizibili la radar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: