0 thoughts on “122

 1. Am pus deja fasole sa creasca in backyard, si caut si alte combinatii care sa faca auto-combustie. Ma gindesc deja la o tehnologie hybrida ‘fasole cu bere’, dar sunt ingrijorat de cifra octanica. As vrea, evident, sa produc calitate Premium.

  Acum incep si campania de educare a vecinilor de pe strada, ca sa producem in comun in sistem coop. Nu se stie, poate punem bazele unui comunism adevarat, care nu doar sa mearga la relanti, dar sa explodeze daca e cazul.

  Apropo, imi trebuie neaparat un dispozitiv sa captez energia direct de la sursa. Sau poate un echipament de alimentare/injectie directa la motor (direct injection/ignition).

 2. Noi doi vorbeam cândva de o afacere cu pârţ.
  Asculta la mine, supă de linte. Consumi cel mult un castron la suta de kilometri.
  Găsim noi un furtunaş de proptit direct la butelia rectală.

 3. Imi place ca gindesti economic. Cu gazul am rezolvat-o. Daca am gasi si o modalitate sa captam energia electrica de la oameni – poate un prezervativ special, cu baterie – mama natura ne-ar multumi.

 4. Chiar ca inventivitate.. 🙂
  Azi am stat toata ziua in Comisie, la Development, a venit vorba de recesiunea din lume si un coleg de-al meu olandez a sarit ca ars: unde vedeti voi recesiune in Europa? Aproape toate tarile au cresteri economice, nu e inflatie, nu e criza, el nu intelege de ce se tot vorbeste de criza economica in Europa.
  Stiu ca sunt prea serioasa, dar v-am provocat. Mai ale pe Gh, de el stiu sigur ca se pricepe 🙂
  In rest, am vrut doar sa va salut si sa iti multumesc, Mordechai, pentru comentariul cu sanctiunile.

 5. Pentru că, de exemplu, indicele de creştere al preţurilor… dar să nu devenim tehnici. O să vadă destul de iute şi colegul, nicio problemă.
  Salutări şi ganduri bune, Corina. Nu ai de ce mulţumi.
  Dar asta e o temă. Sigur, nu duhneşte încă a recesiune. Dar a ceva mai grav deja miroase.

 6. Problema nu e fasolea. Si cu barilul ne mai descurcam noi cumva, mai spargem o conducta, mai punem un furtun, suntem inventivi. Da’ halatu’ Piratului cât e? 😀

 7. Si tie, Mordechai, toate gandurile mele bune. Si imi place ca ai preluat clipul, desi nici pe mine nu m-a impresionat. dar uite cum se intorc lucrurile.. O seara frumoasa si linistita.
  PS Moche de ce nu scrie?

 8. De unde stii? l-ai intrebat pe Cristian Diaconescu? cica el se lauda ca a negociat cu rusii.
  Sau de la alti fosti sau actuali consilieri specializati pe zone de interferenta sovieto-romane ? fie ele chiar si prezidentiale, mai draga. Nu vad pe cine sa remarc.

 9. A! cine eu? ca in bancul ala vechi si slab, cu gadilat becul sa rada centrala, ce centrala! cum ce centrala?! heheheeh
  Faceam doar niste speculatii cu conexiuni absolut fanteziste manate de cele mai ludice si total nevinovate referinte cu caracter precis.

  Morala ar fi ca pretul in crestere chiar si in biznisul cu petrol are la anumiti politicieni romani efect de calmare si linistire.

  Referinta la Diaconescu, rupta din context, avea doar rol decorativ…:)

 10. offtopic: pai daca nu isi pregateste iesirile la rampa, ma lovit in timpan afirmatia asta a lui ca “am negociat cu rusii” si vezi Doamne face fata la primarie.
  Mie, iti spun sincer, mie frica sa negociez cu rusii, eu rezist doar la doua pahare model “tzoiu’ lui Lebed”.

 11. Măi, Cristi e un bun profesionist. Şi un om cuminte. Dar e – îţi zic un secret- şi un mare timid. Şi uneori încearcă să ascundă asta bravând. Dar e ok.
  Iar ruşii , dacă îi cunoşti, sunt oameni de ispravă.

Leave a Reply

%d bloggers like this: