Zeus mardeiasul

Ca sa vedeti ca suntem impartiali si n-avem resentimente sovinvest, azi lucram cu material oficios oficial.

Deci dom’profesor Zeus s-a scoborat din Olimp, unde se istovea la un johnny black label cu prietenu si colegul Bachus, povestind despre izgonirea/exodul din Olimp mestesugit pentru titanul Omar.

Si s-a dat Zeus de trei ori de-a dura si o data peste cap si s-a transformat ( nu in vacut cu ochii blanzi) in smardoi de valea portului ( pentru constanteni!). Si a inceput sa-si exerseze calitatile de mardeias pe timpanul lu’ domnu’ Theo, socru de tigarete superioare, altfel baiat fin, fumator de trabuce ( asa imi place mie pluralul, hai la gara!). Cum o fi decurs dialogul e usor de dedus. Cu importante cantitati de pu, pi si in gu – cum spuneam noi cand aveam fete prin preajma, pe vremea studentiei. Adica cu toate cele ale gurii care fac bine la maxilofacialu’ prezidentios. Ca Zeus, ne-Zeus, omul e dedat la genitale dupa un sprit. Iar in Romania politica e un organ cu transmitere orala.

Ca orice smardoi amator si pirpiriu, Zeus stapaneste arta oratiei mai bine decat arta pugilatului. Asa ca s-a hotarat sa funtioneze dupa legea nescrisa a lui “fa-i din gura”. Adica amenintari ( iti dau, iti fac, te sparg, te leg, ba… e abuz). Cu cremenalu’. Ca atat i-a mai ramas. Amenintatu’ si latratu’. Care nu mai sperie pe nimeni. Ca intre timp s-au prins tariciosii ca zeusul e viril doar pe cale orala, iar la asternut are deficit de tepe in Piata Victoriei si excedent de borduri.

Deci, nea zeusule, nu te-am auzit asa virilos la voltronu prodian sau la nemtii de origine germana bochumezi. Da’ nu-i bai! Asa ca uite ce te rugam: si-asa s-a rasulfat elodia, mai da matale cate un telefon pe la un talksow, la un ddtv, un taraf tv ceva si baga niste vorbe din astea misto, de lume. Ceva asa axial si geostrategic, pe axa : sub buric-buric-gura.

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: